Tendències
XI Mostra de Carboneig  

Descripció

Aquesta festa es realitza a la població de Cànoves i Samalús (comarca El Vallès Oriental) .

Informació

Aquesta mostra biennal recupera la tradició de la feina del carboner, que fins la meitat del segle XX dominava la vida econòmica de la població del Vallès. Al llarg de gairebé un mes es mostrarà al públic el procés de fer carbó vegetal.
Es començarà a muntar la barraca del carboner els dies 2 i 3 de març i a partir del dia 6 de març s'aniran fent els preparatius per a l'encesa, l'empilament de 30 tones de llenya i l'embalum de la carbonera.
Aquesta anirà cremant durant aproximadament un mes fins a l'extracció i posterior venda del carbó. En el decurs d'aquest període, s'han organitzat tot un seguit d'actes que amenitzaran aquests dies. Destaquen la popular exhibició de tallada de troncs, la ruta dels carboners i la popular escudellada, amb ball inclòs, a càrrec del grup El Pont d'Arcalís, entre altres activitats.

Ubicació

La ubicació de la festa és en els següents carrers de la població: als terrenys de la rectoria.

Enllaç

Estadístiques

Hi han hagut 573 vistants de la web interessats en aquesta festa.

Contacte
Contacta amb l'organitzador

Accedeix a la nostra web a través del teu perfil d'alguna de les següents xarxes socials:

     Facebook      Google

Això et permetrar fer peticions d'infomració directament amb els organitzadors de les activitatsa través de la web, fer un seguiment de les peticions, i veure un històric de les últimes accions realitzades a la web.

* El primer copa que accedeixis, hauràs de permetre l'accés de l'aplicació de MercatSetmanal.cat a la xarxa social, i acceptar la política de privacitat.

Comentaris
Afegir Comentari

* Nota: Aquest missatge serà públic, i és mostrarà a la web. No s'enviarà cap còpia a l'organitzador de la festa