Inici Dia Setmana Puntual Mercat d’Intercanvi i Segona Mà a Matadepera

Mercat d’Intercanvi i Segona Mà a Matadepera

120
0
COMPARTEIX

Espai públic a on es realitzaran transaccions d’objectes diversos.
Es pretén donar una nova oportunitat a aquells objectes que ja no necessitem, conèixer formes diferents d’obtenir objectes, estalviar diners, reflexionar sobre els actuals models de consum i, en definitiva, fomentar un consum més responsable. Està prohibida la venda professional, i els objectes, nous o de segona mà, han d’estar en bon estat. No poden procedir de robatoris o d’associacions d’acció socials. Tampoc es poden portar productes alimentaris, alcohol, animals, armes, productes farmacèutics ni estupefaents.
El mercat està obert a qualsevol persona que hi vulgui participar, ja sigui muntant una parada com portant objectes per a realitzar transaccions. La participació és gratuïta i les places són limitades i s’atorguen per ordre d’inscripció que es tanca el 12 de desembre. Els participants podran intercanviar, regalar, comprar i vendre, i en el cas d’intercanvi amb valor, els productes no podran superar mai els 10€.
Lloc: a la Plaça del Casal.

GESTIÓ

Contingut restringit

No tens accés a aquesta informació. Només està disponible per usuaris registrats.
Pots registrar-te a través d'aquest enllaç.

Mercat d'Intercanvi i Segona Mà a Matadepera

DATES

17des11:00- 14:00Mercat d'Intercanvi i Segona MàMatadepera11:00 - 14:00 a la Plaça del Casal de Cultura, Plaça del Casal, MatadeperaOrganitzar per: Ajuntament de Matadepera

UBICACIÓ