NoticiesParades al Mercat Setmanal a Bàscara

febrer 4, 2020MercatSetmanal.cat0

Des de fa molts anys a Bàscara celebrem un mercat setmanal el diumenge al matí a l’entrada i plaça del poble, aquest mercat dona servei a totes les persones dels Municipis limítrofes (Pontós, Vilaür, Vilademuls, Viladesens i Saus-Camallera) que en total representen una població estable d’uns 2.600 habitants, xifra que s’incrementa en períodes vacacionals per la gran quantitat d’habitatges de lloguer turístic i cases rurals d’aquest territori.
Malauradament en el darrer any hem perdut 3 de les parades de què disposàvem (2 per jubilació i una per motius personals) i no aconseguim substituir-les.
Ara mateix setmanalment tenim una parada de fruita i verdura, una carnisseria, una de pollastres a l’ast, una de roba del segment més “econòmic”, una de complements (bosses de mà, cinturons,…) una de pa i pastes i una de planter. Mentre que cada primer diumenge de mes s’hi afegeixen una de roba, una de sabates una d’ungüents i altres productes naturals, i puntualment una de perfums naturals.
Voldríem saber si hi ha algú que estigui interessat a venir, trobem a faltar una de parament de la llar (va plegar recentment) i valoraríem qualsevol altra opció. No fem pagar, però sí que demanem compromís d’assistència. Si algú pot estar-hi interessat podeu enviar un correu a ajuntament@bascara.cat i els respondrem ben aviat.

Avatar photo

MercatSetmanal.cat

Deixa una resposta

No es publicarà la vostra adreça de correu electrònic. Els camps obligatoris estan marcats *

Cerca i planifica

Cerqueu en qualsevol moment el mercat que necessiteu. MercatSetmanal.cat t’ajuda a trobar-lo fàcil i ràpid.

Busca i diverteix-te

Busqueu en qualsevol moment el mercat que necessiteu. <b>MercatSetmanal.cat</b> t’ajuda a trobar-ho fàcil i ràpid.

Explora

Usuaris

MercatSetmanal.cat

Copyright de MercatSetmanal.cat. Tots els drets reservats.

Copyright de MercatSetmanal.cat. Tots els drets reservats.

Iniciar sessió

Registra't

Les vostres dades personals s'utilitzaran per donar suport a la vostra experiència en aquest lloc web, per gestionar l'accés al vostre compte i per a altres finalitats descrites a la nostra política de privadesa.

Ja teniu compte?

Contrasenya perduda

Introduïu el vostre nom d'usuari o adreça de correu electrònic. Rebrà un enllaç per crear una nova contrasenya per correu electrònic.