NoticiesLicitació de parades per al Mercat Municipal a Santa Oliva

setembre 11, 2020MercatSetmanal.cat0

L’ajuntament ha obert el termini per a la presentació d’ofertes per a l’adjudicació de les llicències d’ús privatiu de les parades de venda no sedentària del mercat municipal de Santa Oliva i la creació d’una borsa per a futures vacants.

La presentació d’ofertes es fa mitjançant l’eina del Sobre Digital (icona a la part superior dreta), a l’enllaç del perfil de contractant següent: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/anunci/llicencies_parades_mercat_santaoliva

L’activitat de venda no sedentària es desenvoluparà al polígon industrial Molí d’en Serra, en sòl de titularitat pública d’ús reservat a equipaments, i limita amb el carrer Conca de Barberà i el carrer Vegueria del Penedès, tots els dissabtes de l’any, de les 9:00 a les 14:00 hores.

Es liciten un màxim de 56 espais d’exposició i venda, cadascun de 8 metres de llargada per 5 metres de profunditat, distribuïts en 7 sectors diferenciats. La posició exacta dels espais de venda i sectors es mostra en el plànol del projecte del servei.

Avatar photo

MercatSetmanal.cat

Deixa una resposta

No es publicarà la vostra adreça de correu electrònic. Els camps obligatoris estan marcats *

Cerca i planifica

Cerqueu en qualsevol moment el mercat que necessiteu. MercatSetmanal.cat t’ajuda a trobar-lo fàcil i ràpid.

Busca i diverteix-te

Busqueu en qualsevol moment el mercat que necessiteu. <b>MercatSetmanal.cat</b> t’ajuda a trobar-ho fàcil i ràpid.

Explora

Usuaris

MercatSetmanal.cat

Copyright de MercatSetmanal.cat. Tots els drets reservats.

Copyright de MercatSetmanal.cat. Tots els drets reservats.

Iniciar sessió

Registra't

Les vostres dades personals s'utilitzaran per donar suport a la vostra experiència en aquest lloc web, per gestionar l'accés al vostre compte i per a altres finalitats descrites a la nostra política de privadesa.

Ja teniu compte?

Contrasenya perduda

Introduïu el vostre nom d'usuari o adreça de correu electrònic. Rebrà un enllaç per crear una nova contrasenya per correu electrònic.