NoticiesInscripcions obertes per participar en el mercat de segona mà a Alcover

novembre 6, 2021MercatSetmanal.cat0

Alcover tornarà a acollir una nova edició del Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà (M2M), una iniciativa que es reprèn després d’estar un any inactius per la irrupció de la Covid-19.

La IX edició del M2M, que se celebrarà diumenge 21 de novembre, a la plaça del Portal, té per objectiu donar una segona oportunitat a aquells objectes que ja no utilitzem (llibres, mobles, complements, jocs, pel·lícules…). Per aquest motiu, es demana a aquelles persones que hi vulguin participar que els objectes tinguin unes condicions òptimes.

Tanmateix, amb l’organització del mercat es pretén posar en pràctica el que es coneix com les “3R”: Reduir, Reutilitzar i Reciclar, així com promoure el consum responsable, donant una segona oportunitat a molts productes que, pel motiu que sigui, ja no fem servir.

El mercat M2M és obert a tothom. Per inscriure’s només cal omplir el formulari que trobareu a continuació (data màxim 19 de novembre).

Consulta les bases de participació, aquí.

Font: https://bit.ly/3EC3Qaq

Avatar photo

MercatSetmanal.cat

Deixa una resposta

No es publicarà la vostra adreça de correu electrònic. Els camps obligatoris estan marcats *

Cerca i planifica

Cerqueu en qualsevol moment el mercat que necessiteu. MercatSetmanal.cat t’ajuda a trobar-lo fàcil i ràpid.

Busca i diverteix-te

Busqueu en qualsevol moment el mercat que necessiteu. <b>MercatSetmanal.cat</b> t’ajuda a trobar-ho fàcil i ràpid.

Explora

Usuaris

MercatSetmanal.cat

Copyright de MercatSetmanal.cat. Tots els drets reservats.

Copyright de MercatSetmanal.cat. Tots els drets reservats.

Iniciar sessió

Registra't

Les vostres dades personals s'utilitzaran per donar suport a la vostra experiència en aquest lloc web, per gestionar l'accés al vostre compte i per a altres finalitats descrites a la nostra política de privadesa.

Ja teniu compte?

Contrasenya perduda

Introduïu el vostre nom d'usuari o adreça de correu electrònic. Rebrà un enllaç per crear una nova contrasenya per correu electrònic.