Inici Notícies Canvi d’ubicació de les parades del mercat setmanal a Cardedeu

Canvi d’ubicació de les parades del mercat setmanal a Cardedeu

Per obres las carrers del Dr. Klein i Cervantes

138
0

Amb motiu de l’actuació per a la transformació en espai de vianants que es durà a terme durant els propers mesos en els carrers de Dr. Klein i Cervantes, és imprescindible realitzar una modificació parcial de la ubicació de les parades del mercat setmanal.
Us comuniquem que, a partir del dia 29 d’agost, les parades situades en els carrers afectats per les obres es col·locaran al Carrer Lluís Llibre i a la Plaça Francesc Macià.
Per aquesta raó, mentre durin les obres, tots els dilluns, des de les 6 fins a les 16 hores no estarà permès l’estacionament, la circulació de vehicles ni la sortida dels aparcaments  en els espais abans mencionats.
Més contretament, les zones afectades són les següents:

  • Carrer Lluís Llibre (des de Carretera de Cànoves fins a Plaça Francesc Macià).
  • Plaça Francesc Macià (entre C. Sant Eloi i C. Montseny, i entre C.Mas Riera Valentí i Diagonal Pujades).

També es veuran afectats, indirectament:

  • Carrer de Sant Ramon: els vehicles estacionats en els aparcaments no podran accedir a Lluís Llibre. Hauran de dirigir-se cap a Dr. Klein.
  • Diagonal Pujades: els vehicles estacionats en els aparcaments no podran accedir cap a la part de baix de Francesc Macià. Hauran de dirigir-se cap a Plaça Amadeu Borràs.
  • Carrer de Sant Eloi:  no s’hi podrà accedir des de Plaça Francesc Macià.
  • Carrer de La Garriga: no s’hi podrà accedir des de Lluís Llibre.

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar al Centre de Suport Empresarial-CSETC (938444302) o a la Policia Local (938444141).

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom