Inici Mercat Mercat d'intercanvi Cunit obre les inscripcions pel 9è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

Cunit obre les inscripcions pel 9è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

El Mercat tindrà lloc el diumenge 13 de març, durant tot el matí

382
0
Del 29 de febrer al 5 de març estarà obert el termini d’inscripcions per a participar en la novena edició del Mercat d’intercanvi i segona mà organitzat per l’Ajuntament de Cunit. Tothom qui estigui interessat a portar objectes de segona mà en bon estat per a regalar, intercanviar o vendre, a un preu simbòlic, a les parades instal·lades per l’Ajuntament, pot inscriure’s a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) ubicada al mateix Ajuntament, al carrer Major, 12.
El mercat tindrà lloc el diumenge, 13 de març de 10.00 a 14.00 hores al lloc habitual, les esplanades dels equipaments municipals ubicats al carrer dels Horts, 5 i 7. A les parades s’hi podran dur llibres, pel·lícules, roba i complements, instruments musicals, material informàtic, petits electrodomèstics, jocs i joguines, material esportiu, parament de la llar o material de jardineria, entre altres productes. Està expressament prohibida la venda d’animals i de productes alimentaris així com de productes que no siguin de segona mà. La participació en el mercat és gratuïta.
L’Ajuntament disposa d’un nombre limitat de places que s’assignaran entre les persones sol·licitants d’acord amb els criteris següents, tindrà prioritat la ciutadania de Cunit, d’aquests, l’ordre d’inscripció i, pels sol·licitants d’altres municipis, s’assignaran els espais per ordre d’inscripció. Aquesta novena edició, la primera que se celebrarà aquest any, ofereix una vegada més l’oportunitat de posar en pràctica d’altres formes de consumir i la possibilitat d’esgotar la vida útil dels objectes que es tenen a casa, contribuint així a una reducció del nombre de residus que produïm.
El mateix dia del mercat també es podrà visitar l’exposició “Experiències d’autocompostatge a Catalunya”, que ens convida a conèixer diverses experiències sobre compostatge que es realitzen arreu del país. L’exposició, cedida per l’Agència Catalana de Residus de Catalunya, estarà instal·lada a la sala polivalent de l’Espai d’atenció a les persones, al carrer dels Horts, 5.

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom