Inici Dia Puntual ECO Market Catalunya a Castellbell i el Vilar

ECO Market Catalunya a Castellbell i el Vilar

24
0
COMPARTEIX

Un ECO Market és un esdeveniment a l’aire lliure (no sempre), a peu de carrer, urbà, per a tots els públics, i que reuneix a un grup nombrós de persones.
A través de la web de l’Eco Market, www.ecomarket.cat, els venedors es podràn inscriure sol·licitant una plaça, donant una prèvia explicació del que van a vendre, comprometent-se a vendre sempre productes i serveis naturals i ecològics.
Els participants, prèviament inscrits, han d’arribar una hora abans de començar l’esdeveniment per a muntar les seves parades. Ningú podrà participar al mercat si no ha sigut inscrit abans, els encarregats del mercat, rebràn als paradistes per a comprovar la seva identitat i poder-los atorgar una plaça reservada. Alhora, el personal de l’Eco Market donarà suport a qualsevol imprevist durant tot l’esdeveniment, i estarà allà finsl’hora de recollida, on també ajudaran a desmuntar i tancar el mercat a la seva hora.
Animeu-vos a participar en aquesta primera edició de l’ECO Market, una activitat basada en la sostenibilitat, la solidaritat, el consum responsable, el mediambient, la salut, el benestar i la qualitat de vida.
Per reservar una plaça, podeu fer-ho a tavés d’aquest enllaç.

GESTIÓ

Contingut restringit

No tens accés a aquesta informació. Només està disponible per usuaris registrats.
Pots registrar-te a través d'aquest enllaç.

DATES

18jun10:00- 14:00ECO Market CatalunyaCastellbell i el Vilar10:00 - 14:00 Organitzar per: ECOMarket

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here