Inici Dia Setmana Dissabte Edició especial del Mercat de les Puces a Terrassa

Edició especial del Mercat de les Puces a Terrassa

L’associació Ca n’Aurell Comerç i Serveis celebra el segon aniversari del mercat.

292
0

El Mercat de les Puces, organitzat per l’associació Ca n’Aurell Comerç i Serveis, celebrarà una “Edició de luxe” el proper 19 de març per commemorar les vint edicions que s’han dut a terme del mercat al llarg dels dos anys que fa que se celebra.
El parc de Sant Jordi s’omplirà d’activitats entre les 10 i les 14 hores del matí del dia assenyalat i, a més, com ja és habitual, s’hi trobaran comerços, articles de segona mà i artesania, que tindran les parades repartides al voltant de la Masia Freixa.
Per celebrar l’aniversari del mercat, els organitzadors han convidat a l?animador Miqui Giménez, que oferirà jocs, danses i cançons als assistents a partir de les 11.30 hores. A més, es realitzarà una cercavila i activitats infantils amb la col·laboració del Drac Baluk, una de les insígnies del barri i del Mercat de les Puces.
D’altra banda, l’associació “Una oportunidad como los demás” vendrà joguines i pintarà cares als infants per recollir diners per al seu projecte de construcció d’una nova escola a Sri Lanka, al districte de Dangedara.

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom