Inici Dia Setmana Diumenge El Mercat de l’Hort a Taula s’instal·la a Ricard Viñes

El Mercat de l’Hort a Taula s’instal·la a Ricard Viñes

Després de l’aturada estiuenca els paradistes reprendran l’activitat a la plaça de Sant Joan com cada tercer diumenge de mes

167
0

El Mercat de l’Hort a Taula torna aquest setembre a plaça de Ricard Viñes. Després del descans estiuenc, les parades del mercat s’instal·laran diumenge a la Zona Alta, com ho han fet en les últimes edicions, cada tercer diumenge de mes. En aquest espai s’hi poden trobar, en horari de matí (de 09 h a 14 h), els habituals productes agroalimentaris de proximitat, com són formatge, melmelades, licors, oli, vins, fruita i verdura, embotits o xocolata, entre altres.

D’aquesta manera, la cita és quinzenal, ja que s’organitza a la plaça de Sant Joan el primer diumenge de cada mes, i a la plaça de Ricard Viñes, el tercer.

La Regidoria de Promoció de la ciutat, del comerç, del turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria promou el Mercat de l’Hort a Taula per oferir un lloc de venda als pagesos i els elaboradors lleidatans i per donar a conèixer els productes agraris de les proximitat i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom