abril, 2017

19abrTot el diaMercat del Trasto a BadalonaBadalona(Tot el dia: dimecres) Parc de les Muntanyetes, Badalona Organitzar per: Ajuntament de Badalona

Detalls

El Mercat del Trasto, té una vessant solidària i totes les persones que hi posin una parada hauran d’aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, oli i/o llet). Aquesta acció també està oberta a qualsevol persona que s’adreci al mercat. Tots els aliments recollits a la carpa de Voluntaris Badalona es donaran al Banc d’Aliments.
Cal destacar que, per poder donar cabuda a un major nombre de persones, es limitarà el nombre de parades a una única per sol·licitud. En canvi, les entitats podran disposar de fins a tres parades.
El Mercat del Trasto és una fira que té com a objectiu donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti. Aquesta edició del Mercat del Trasto tindrà 248 parades.
Enguany, el Mercat del Trasto de Primavera s’emmarca dins del Dia Mundial de la Bicicleta que se celebra el 19 d’abril amb l’objectiu de promoure aquest mitjà de transport. És per això que s’anima a la ciutadania a portar-hi la bicicleta ja que hi haurà un espai obert a tothom on personal de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Solidança ajudaran a les persones que ho vulguin a regular la seva bicicleta a la mida, fer-hi petites reparacions i posar-la a punt. A més, es donaran consells a tenir en compte per evitar robatoris. Les places per fer aquesta activitat són limitades i tindran prioritat les persones que s’inscriguin prèviament enviant un mail a: ed_ambiental@badalona.cat
Per a una millor gestió dels residus que es generen al Mercat del Trasto, es comptarà amb l’ajut de l’Associació Solidança, una entitat sense afany de lucre i dedicada a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social. Solidança instal·larà un punt de recollida d’aquells objectes que els paradistes no hagin venut i desitgin desfer-se’n on hi haurà contenidors-gàbia per recollir de manera classificada roba, aparells elèctrics i altres objectes que puguin ser reaprofitats. Posteriorment, s’encarregarà de gestionar i revaloritzar aquests objectes, minimitzant així la quantitat de residus generada.

Organitzar per

Ajuntament de Badalona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

X