Inici Notícies El Flea Market Catalunya arriba a Els Muntells

El Flea Market Catalunya arriba a Els Muntells

COMPARTEIX
Amb els objectius de contribuir a la millora del mediambient amb l’acte de compravenda de productes de segona mà, i d’oferir a tothom qui vulgui venir l’oportunitat de poder donar sortida a aquells objectes que no necessiten per tenir un ingrés extra,us convidem a participar en el FLEA Market que farem el proper dissabte 10 de juny de 10 a 18:30 hores al Carrer Major davant de l’Ajuntament de Els Muntells dins del marc de la 4ª Festa Muntells Natura que cada any es celebra per aquestes dates.

Barcelona, Paris, Berlin, Nova York, Londres,… Són algunes de les moltes ciutats que n’acullen, setmanalment o mensualment, un mercat d’aquest tipus. Un Flea Market és un esdeveniment a l’aire lliure (no sempre), a peu de carrer, urbà, per a tots els públics, i que reuneix a un grup nom -brós de persones que volen vendre les seves coses de segona mà. Un espai on es proporciona una segona vida a roba, objectes, música, llibres, jocs, mobles, antiguitats, col·leccions, decoració, i un llarg etcètera. Un mercat en plena vila que mescla venedors i compradors de totes les classes socials intercanviant interessos.

Com no podia ser menys, Els Muntells s’ha sumat a aquesta gran iniciativa multicultural i social on tothom pot participar, tant com a venedor com a comprador. Es tracta d’un esdeveniment obert a tots el públics, i sempre gratuït. L’única condició per a obtenir una plaça per a vendre objectes (sempre de segona mà) és pagar una quota simbòlica, per a poder cobrir les despeses imprescindibles per la organització i difussió d’aquest mercat.

A través de la web del Flea Market Catalunya, www.fleamarket.cat, els venedors s’han d’inscriure sol·licitant una plaça, donar una prèvia explicació del que van a vendre, comprometent-se a vendre sempre objectes de segona mà a preus raonables, o bé a través de l’intercanvi i complir la normativa del mercat.

Els paradistes, prèviament inscrits, han d’arribar una hora abans de començar l’esdeveniment per a muntar les seves parades. Ningú podrà participar al mercat si no ha sigut inscrit abans, els encarregats del mercat, rebran als paradistes per a comprovar la seva identitat i poder-los atorgar una plaça reservada. Alhora, el personal del Flea Market donarà suport a qualsevol imprevist durant tot l’esdeveniment, i estarà allà fins l’hora de recollida, on també ajudaran a desmuntar i tancar el mercat a la seva hora.

Animeu-vos a participar en aquesta primera edició del FLEA Market a Els Muntells. Per què la millor forma de reciclar és …reutilitzar!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here