Inici Dia Mes 3r. Divendres Flea Market de Pedralbes Center a Barcelona

Flea Market de Pedralbes Center a Barcelona

1268
0

Aquest mercat es realitza el tercer divendres i dissabte del mes.
Amb els objectius de contribuir a la millora del Mediambient amb l’acte de compravenda de productes de segona mà, i d’oferir a tothom qui vulgui venir l’oportunitat de poder donar sortida a aquells objectes que no necessiten per tenir un ingrés extra, us convidem a participar en el FLEA Market que farem al Centre Comercial PEDRALBES CENTRE a la Avinguda Diagonal, 609 de Barcelona.
A través de la web del Flea Market Catalunya, els venedors s’han d’inscriure sol∙licitant una plaça, donar una prèvia explicació del que van a vendre, comprometent-se a vendre sempre objectes de segona mà a preus raonables, o bé a través de l’intercanvi i complir la normativa del mercat.
Els paradistes, prèviament inscrits, han d’arribar una hora abans de començar l’esdeveniment per a muntar les seves parades. Ningú podrà participar al mercat si no ha sigut inscrit abans, els encarregats del mercat, rebran als paradistes per a comprovar la seva identitat i poder-los atorgar una plaça reservada. Alhora, el personal del Flea Market donarà suport a qualsevol imprevist durant tot l’esdeveniment, i estarà allà fins l’hora de recollida, on també ajudaran a desmuntar i tancar el mercat a la seva hora.
L’horari és de 10.00h – 21.00h.
Lloc: a la Avinguda Diagonal 609.

GESTIÓ

Contingut restringit / Només usuaris validats

No tens accés a aquesta informació. Només està disponible per usuaris registrats.

EL TEMPS