Inici Dia Setmana Dissabte L’Ajuntament d’Arenys de Mar treu a concurs 15 parades vacants del mercat...

L’Ajuntament d’Arenys de Mar treu a concurs 15 parades vacants del mercat dels dissabtes

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha tret a concurs públic l’autorització de l’explotació de diverses parades vacants del mercat dels dissabtes. Són un total de 15, la gran majoria d’elles ubicades a la riera Bisbe Pol. El termini per presentar les sol·licituds acaba passat Setmana Santa.

381
0

La regidora de Promoció Econòmica, Vivianna Pérez, ha explicat que la idea és arribar a tenir el centenar de parades en el mercat dels dissabtes. Per aquest motiu, l’Ajuntament treu a adjudicació tant lloc de parades que en aquests moments no hi són com també d’altres de noves. En el plec de condicions queda definit el lloc on es trobaria cada parada, a més del tipus de productes que s’hi poden vendre i que passen per equipament de la llar i per la persona així com alimentari artesanal i també quotidià.

Les autoritzacions que es donin per a cada parada tindran una durada de 15 anys. D’altra banda, pel que fa al mercat municipal, Pérez ha afirmat que ja s’han fet passes per aconseguir diners per fer la rampa d’accés a l’edifici. En aquest sentit, s’està a l’espera que la Diputació de Barcelona pugui donar alguna subvenció a través de les meses de concertació.

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom