Inici Mercat Mercat puntual Mercat d’Intercanvi de Sants a Barcelona

Mercat d’Intercanvi de Sants a Barcelona

COMPARTEIX

NO RESERVEM TAULES. Aneu venint (a partir de les 10h) i anem muntant el mercat entre totes. Si tens una taula a casa que puguis dur, porta-la, sempre va bé. Si no, nosaltres te’n deixem una (i cadires també)! Cap problema.
Com s’hi participa?
És fàcil. El dia del mercat véns a les 10h, i entre totes muntarem les taules i anirem distribuint-nos segons anem arribant. Has de portar de casa aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres.
Es pot canviar per diners?
NO. De cap manera. En aquest mercat NO. Si vols vendre’t alguna de les coses que has portat aquí, tens mil llocs i mercats on anar-ho a vendre. Volem prescindir dels diners, almenys, per una estoneta.
Es pot regalar?
Això SÍ. Pots donar allò que vulguis si et sembla convenient. Al cap i a la fi, el que proposem és cobrir necessitats sense diners, i allargar la vida dels objectes.
L’horari és de 10.00h – 14.00h.
Lloc: a la Plaça Josep Pons, antigament Plaça Màlaga i oficialment Plaça Bonet i Muixí.

CONTACTE

Contingut restringit

No tens accés a aquesta informació. Només està disponible per usuaris registrats.
Pots registrar-te a través d'aquest enllaç.

DATES

25nov10:3013:30Mercat d'Intercanvi de SantsBarcelona10:30 - 13:30 Organitzar per: Xarxa d'Intercanvi de Sants

UBICACIÓ