Inici Dia Mes Últim Diumenge *Mercat Mensual d’Antiguitats, Col·leccionisme, Art i Artesania a Igualada

*Mercat Mensual d’Antiguitats, Col·leccionisme, Art i Artesania a Igualada

1004
2

Aquest mercat es realitza l’últim diumenge del mes.
El matí de cada últim diumenge de mes, a excepció dels mesos de juny, juliol i agost, té lloc al nucli antic d’Igualada el Mercat mensual d’antiguitats, col·leccionisme, art i artesania.
Els expositors d’antiguitats i col·leccionisme s’ubiquen a la plaça de l’Ajuntament i el carrer del Born, i els d’art i artesania, al carrer Santa Maria i plaça Sant Miquel.
Els més de 100 expositors exposen en un marc incomparable com és el nucli antic d’Igualada , convertint-se un punt de trobada per a tots els amants de les antiguitats i el col·leccionisme (monedes, postals, xapes de cava, discs, …) realitzant vendes, compres i fins i tot d’intercanvi de materials entre els mateixos expositors.
La Fira d’antiguitats i col·leccionisme es va iniciar l’any 1980 i des del 1993 es va completar amb la Mostra d’art i artesania que es troba als carrers adjacents.
El nombre de parades és d’unes 100.
L’horari és de 10.00h – 15.00h.
Lloc: al Passeig Verdaguer.

GESTIÓ

Contingut restringit / Només usuaris validats

No tens accés a aquesta informació. Només està disponible per usuaris registrats.

UBICACIÓ

Mercat d'Antiguitats Col·leccionismevArt i Artesania

2 COMENTARIS

    • Hi ha unes 100 parades. La majoria tenen lloc fix per muntar però si algú hi vol venir un dia concret, si ho demana no hi ha cap problema mentre el producte que porti sigui adequat.
      El preu per una parada de 6 metres de llarg, es de 10 euros i s’organitza cada darrer diumenge de mes, excepte juliol i agost.
      A la web http://www.firaigualada.org/mercat-antiguitats/normes/ hi ha la resta d’informació i les normes. També com posar-te en contacte amb ells per muntar una parada.

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom