Inici Notícies El Mercat del Pla d’Òdena obre noves places per a paradistes

El Mercat del Pla d’Òdena obre noves places per a paradistes

24/10/2017

123
0

El Mercat del Pla d’Òdena, que se celebra tots els diumenges al matí, excepte el mes d’agost, ha obert noves places per acollir més paradistes. Els interessats a disposar d’una plaça per a posar la seva parada poden fer arribar la seva sol·licitud dirigint-se a l’Ajuntament en persona o pel telèfon 938 017 434.

El Mercat del Plà d’Òdena es va inaugurar el mes de juny i des del primer dia va tenir molt bona acollida, tant per part dels visitants com dels paradistes. Es tracta d’un mercat que creix a gran velocitat, ja que va començar amb 18 parades i actualment es comptabilitzen unes 35, principalment de roba, accessoris, sabates i alimentació.

El mercat es celebra tots els diumenges al matí al carrer Lleida –més conegut com carrer de La Rosdor, convertint-se en l’únic mercat de diumenges de la Conca d’Òdena i el segon de la comarca (després del de La Torre de Claramunt). Així, la campanya de promoció porta com a eslògan “El pla dels diumenges”.

L’emplaçament permet no incidir pràcticament en la circulació, i dóna vida i autonomia a un barri amb deficiències en matèria de comunicació, aproximant-los el comerç i dinamitzant la zona. No s’han de tallar carrers a la circulació, ni fer canvis en el sentit de la circulació.

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom