Inici Notícies Nou reglament del mercat dels dilluns a Olot

Nou reglament del mercat dels dilluns a Olot

Les sancions per elevar massa el to de veu van dels 100 als 300 euros

209
0

El nou reglament del mercat dels dilluns a Olot (Garrotxa), aprovat sense cap vot en contra al ple municipal de dijous passat, prohibeix “fer crides en veu alta dels articles o dels preus dels productes a la venda per atraure l’atenció dels visitants”. Elevar massa el to de veu pot costar entre 100 i 300 euros de multa als marxants.
És un dels punts que s’han incorporat al reglament, per “tenir un mercat de més qualitat, millor organitzat i que cada cop tingui més confiança per part dels compradors”, en paraules del regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda.
El reglament també prohibeix subjectar cap element de la parada als arbres, fanals o mobiliari públic. A més, es prohibeix la venda de productes directament sobre de caixes o palets, ni tampoc a sobre del terra.
La mesura es va aprovar provisionalment amb els vots a favor de tots els grups municipals, a excepció d’Olot en Comú que es va abstenir, en no haver tingut temps de llegir-se el reglament. Ara, el text està a exposició pública, a l’espera de si algú hi presenta alguna al·legació abans de l’aprovació definitiva.

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom