Inici L'Alt Empordà Bàscara Parades al Mercat Setmanal de Bàscara

Parades al Mercat Setmanal de Bàscara

268
0

Des de fa molts anys a Bàscara celebrem un mercat setmanal el diumenge al matí a l’entrada i plaça del poble, aquest mercat dóna servei a totes les persones dels Municipis limítrofes (Pontós, Vilaür, Vilademuls, Viladesens i Saus-Camallera) que en total representen una població estable d’uns 2.600 habitants, xifra que s’incrementa en períodes vacacionals per la gran quantitat d’habitatges de lloguer turístic i cases rurals d’aquest territorio.
Malauradament en el darrer any hem perdut 3 de les parades de que disposàvem (2 per jubilació i una per motius personals) i no aconseguim substituir-les.
Ara mateix setmanalment tenim una parada de fruita i verdura, una carnisseria, una de pollastres a l’ast, una de roba del segment més “econòmic”, una de complements (bosses de mà, cinturons,…) una de pa i pastes i una de planter. Mentre que cada primer diumenge de mes s’hi afegeixen una de roba, una de sabates una d’ungüents i altres productes naturals, i puntualment una una de perfums naturals.
Voldríem saber si hi ha algú que estigui interessat a venir, trobem a faltar una de parament de la llar (va plegar recentment) i valoraríem qualsevol altra opció. No fem pagar però si que demanem compromís d’assistència. Si algú pot estar-hi interessat poden enviar un correu a ajuntament@bascara.cat i els respondrem ben aviat.

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom