Inici Notícies S’obren les inscripcions per al Mercat d’Intercanvi i Segona Mà dels Monjos

S’obren les inscripcions per al Mercat d’Intercanvi i Segona Mà dels Monjos

15/11/2018

420
2

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha obert les inscripcions per participar al primer Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà, que es durà a terme als Monjos en el marc de la Fira de Nadal, el proper 9 de desembre.

Aquesta iniciativa té l’objectiu de fomentar la cultura del reciclatge i la reutilització. La idea és donar una nova vida als objectes als quals es dona poc o cap ús i que poden ser intercanviats o venuts entre les persones que munten parada i els assistents.

En el mercat, que es farà a la plaça de Pau Casals, al matí, es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar, ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estocs.

Les persones o entitats que desitgin muntar una parada hauran d’apuntar-se abans del pròxim 30 de novembre a través del web de l’Ajuntament o bé presencialment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (OAC). Per participar-hi, el mateix dia del mercat, caldrà pagar 1 euro per metre lineal de parada sol·licitada.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom