Aquest mercat es realitza els diumenges de cada setmana.
Davant la gran quantitat de productes en bon estat que deixem d’utilitzar i que van a parar a la deixalleria o als contenidors de brossa, els mercats de segona mà, pretenen potenciar la venda, l’ intercanvi i l’ús de productes usats a fi d’aconseguir reduir els residus que tots generem en el nostre dia a dia, en coherència amb la jerarquia de les “3-R”: reduir, reutilitzar i reciclar.
En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà . Hi podrem trobar articles en bon estat com llibres, discs, pel·lícules, roba, jocs i joguines, instruments musicals, etc.
Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estoc.
Es tracta d’un mercat no professional i obert a la participació de tots.
L’horari és de 9.00h – 14.00h.
Lloc: Al costat carretera C-66 a la sortida, direcció Palamós.

GESTIÓ

Contingut restringit / Només usuaris validats

No tens accés a aquesta informació. Només està disponible per usuaris registrats.

UBICACIÓ

EL TEMPS

Corçà
núvols dispersos
11 ° C
16.7 °
8.2 °
78 %
1.5kmh
28 %
Dc
17 °
Dj
20 °
Dv
23 °
Ds
20 °
Dg
22 °

20 COMENTARIS

  1. Hola Buenos días, quería informarme si hay que pedir alguna autorización o hacer algún trámite o se puede ir directamente y poner una parada en el mercado de segunda mano de corca, gracias

  2. Sisplau, corregiu la informació. Més amunt, diu que aquest mercat es fa dissabtes i diumenges de cada setmana. Això no és veritat. Avui, 25/08/2018 és dissabte; hi he anat i no hi havia res.

    • Hola por casualidad le an dado información o algun numero de telefono al que llamar? También estoy interesado y no hay manera de contactar con ellos

  3. Hola, Bona tarda
    M’agradaria poder tenir una parada en el vostre market, tinc moltes coses per reciclar, de roba com tema de llar.
    Com em tinc que posqr encontacte?

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom