COMPARTEIX

Aquest mercat es realitza els diumenges de cada setmana.
Davant la gran quantitat de productes en bon estat que deixem d’utilitzar i que van a parar a la deixalleria o als contenidors de brossa, els mercats de segona mà, pretenen potenciar la venda, l’ intercanvi i l’ús de productes usats a fi d’aconseguir reduir els residus que tots generem en el nostre dia a dia, en coherència amb la jerarquia de les “3-R”: reduir, reutilitzar i reciclar.
En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà . Hi podrem trobar articles en bon estat com llibres, discs, pel·lícules, roba, jocs i joguines, instruments musicals, etc.
Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estoc.
Es tracta d’un mercat no professional i obert a la participació de tots.
L’horari és de 9.00h – 14.00h.
Lloc: Al costat carretera C-66 a la sortida, direcció Palamós.

GESTIÓ

Contingut restringit

No tens accés a aquesta informació. Només està disponible per usuaris registrats.
Pots registrar-te a través d'aquest enllaç.

UBICACIÓ

EL TEMPS

Corca, ES
nuvolositat variable
9 ° C
9 °
9 °
100 %
1kmh
75 %
dj.
10 °
dv.
11 °
ds.
11 °
dg.
13 °
dl.
13 °

5 COMENTARIS

  1. Hola Buenos días, quería informarme si hay que pedir alguna autorización o hacer algún trámite o se puede ir directamente y poner una parada en el mercado de segunda mano de corca, gracias

  2. Sisplau, corregiu la informació. Més amunt, diu que aquest mercat es fa dissabtes i diumenges de cada setmana. Això no és veritat. Avui, 25/08/2018 és dissabte; hi he anat i no hi havia res.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here