Aquest mercat es realitza els diumenges de cada setmana.
Davant la gran quantitat de productes en bon estat que deixem d’utilitzar i que van a parar a la deixalleria o als contenidors de brossa, els mercats de segona mà, pretenen potenciar la venda, l’ intercanvi i l’ús de productes usats a fi d’aconseguir reduir els residus que tots generem en el nostre dia a dia, en coherència amb la jerarquia de les “3-R”: reduir, reutilitzar i reciclar.
En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà . Hi podrem trobar articles en bon estat com llibres, discs, pel·lícules, roba, jocs i joguines, instruments musicals, etc.
Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estoc.
Es tracta d’un mercat no professional i obert a la participació de tots.
L’horari és de 9.00h – 14.00h.
Lloc: Al costat carretera C-66 a la sortida, direcció Palamós.

GESTIÓ

Contingut restringit / Només usuaris validats

No tens accés a aquesta informació. Només està disponible per usuaris registrats.

UBICACIÓ

EL TEMPS

Corca
lleugerament ennuvolat
14.2 ° C
16.1 °
12.2 °
67 %
1kmh
20 %
Dg
10 °
Dl
14 °
Dt
12 °
Dc
11 °
Dj
11 °

12 COMENTARIS

  1. Hola Buenos días, quería informarme si hay que pedir alguna autorización o hacer algún trámite o se puede ir directamente y poner una parada en el mercado de segunda mano de corca, gracias

  2. Sisplau, corregiu la informació. Més amunt, diu que aquest mercat es fa dissabtes i diumenges de cada setmana. Això no és veritat. Avui, 25/08/2018 és dissabte; hi he anat i no hi havia res.

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom