COMPARTEIX

Aquest mercat es realitza els dissabtes i diumenges de cada setmana.
Davant la gran quantitat de productes en bon estat que deixem d’utilitzar i que van a parar a la deixalleria o als contenidors de brossa, els mercats de segona mà, pretenen potenciar la venda, l’ intercanvi i l’ús de productes usats a fi d’aconseguir reduir els residus que tots generem en el nostre dia a dia, en coherència amb la jerarquia de les “3-R”: reduir, reutilitzar i reciclar.
En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà . Hi podrem trobar articles en bon estat com llibres, discs, pel·lícules, roba, jocs i joguines, instruments musicals, etc.
Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estoc.
Es tracta d’un mercat no professional i obert a la participació de tots.
L’horari és de 9.00h – 14.00h.
Lloc: Al costat carretera C-66 a la sortida, direcció Palamós.

GESTIÓ

Contingut restringit

No tens accés a aquesta informació. Només està disponible per usuaris registrats.
Pots registrar-te a través d'aquest enllaç.

UBICACIÓ

EL TEMPS

Corca, ES
núvols dispersos
21 ° C
21 °
21 °
83 %
4.1kmh
40 %
dc.
28 °
dj.
28 °
dv.
28 °
ds.
26 °
dg.
19 °

3 COMENTARIS

  1. Hola Buenos días, quería informarme si hay que pedir alguna autorización o hacer algún trámite o se puede ir directamente y poner una parada en el mercado de segunda mano de corca, gracias

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here