Aquest mercat es realitza els diumenges de cada setmana.
Davant la gran quantitat de productes en bon estat que deixem d’utilitzar i que van a parar a la deixalleria o als contenidors de brossa, els mercats de segona mà, pretenen potenciar la venda, l’ intercanvi i l’ús de productes usats a fi d’aconseguir reduir els residus que tots generem en el nostre dia a dia, en coherència amb la jerarquia de les “3-R”: reduir, reutilitzar i reciclar.
En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà . Hi podrem trobar articles en bon estat com llibres, discs, pel·lícules, roba, jocs i joguines, instruments musicals, etc.
Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estoc.
Es tracta d’un mercat no professional i obert a la participació de tots.
L’horari és de 9.00h – 14.00h.
Lloc: Al costat carretera C-66 a la sortida, direcció Palamós.

GESTIÓ

Contingut restringit / Només usuaris validats

No tens accés a aquesta informació. Només està disponible per usuaris registrats.

UBICACIÓ

EL TEMPS

Corçà
cel net
23.3 ° C
23.9 °
22 °
73 %
0.8kmh
0 %
Ds
32 °
Dg
30 °
Dl
31 °
Dt
31 °
Dc
31 °

17 COMENTARIS

  1. Hola Buenos días, quería informarme si hay que pedir alguna autorización o hacer algún trámite o se puede ir directamente y poner una parada en el mercado de segunda mano de corca, gracias

  2. Sisplau, corregiu la informació. Més amunt, diu que aquest mercat es fa dissabtes i diumenges de cada setmana. Això no és veritat. Avui, 25/08/2018 és dissabte; hi he anat i no hi havia res.

    • Hola por casualidad le an dado información o algun numero de telefono al que llamar? También estoy interesado y no hay manera de contactar con ellos

FER UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari
Introdueix el teu nom